Ονειροκρίτης

There are 2862 entries in this glossary.
Search for glossary terms (regular expression allowed)
Begins with Contains Exact term
Term Definition
Μηχανάκι

Η μοτοσικλέτα είναι ένα ατομικό μέσο μεταφοράς του οποίου το δυναμικό και η ταχύτητα είναι παρόμοια με εκείνα του Αυτοκινήτου , αλλά με την κίνηση και την ανεξαρτησία του Ποδήλατου . Τόσο στα όνειρα όπως και στην πραγματική ζωή, η μοτοσικλέτα είναι ένα όχημα της νεότητας λόγω της αυτονομίας της και του δυναμικού της που ακόμη επιτρέπει στον οδηγό να ανέβει σε απόκρημνους δρόμους σε βουνό…

Σαν ερμηνεία, τα όνειρα με μοτοσικλέτες μπορούν να καταλήξουν σαν αυτά που προαναφέραμε, δηλαδή το Αυτοκίνητο ή το Ποδήλατο , αλλά σε αυτή την περίπτωση προστίθεται μεγαλύτερος βαθμός επικινδυνότητας, χαράς και αγάπης για την περιπέτεια, χαρακτηριστικά για τη νεότητα. Όπως και σε «κόντρες» με τις μηχανές , αν μια από τις μοτοσικλέτες πάθει κάτι ή σταματήσει, αυτό αποκαλύπτει προβλήματα σεξουαλικής ταυτότητας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ή ότι καβαλάμε μια μηχανή συμβολίζει την επιθυμία μας για ελευθερία και την ανάγκη μας για περιπέτεια. Μπορεί να προσπαθούμε να ξεφύγουμε από μια κατάσταση ή κάποια άλλη ευθύνη. Εναλλακτικά, η μηχανή συμβολίζει την ωμή σεξουαλικότητα.

Αν βλέπουμε ότι τρέχουμε με μηχανή σημαίνει ότι προχωράμε πολύ γρήγορα.

Glossary 2.7 uses technologies including PHP and SQL